Halloweendax!!!

Snart är det Halloween igen, min absoluta favorithögtid 😉 Kanske för att allting är tillåtet och barnsligt!?

Så idag har jag roat mig med att rota i mina lådor efter skatter man kan göra dockskåpsbus av…och sen har jag kompletterat med bilder utskrivna från datorn såklart…synd bara att mitt spökhus inte är påbörjat än…undrar om jag hinner till nästa år?

Hursomhelst så blev det sex olika Halloween-mixar. Alla med skalenligt skelett, spåkula och magisk tavla…jag tänker att jag lägger ut några av dem på Tradera inom kort…

Sen hittade jag några lite större skelett som jag knipsade i mindre bitar och tryckte ned i några glaskupoler – som jag inte använt eftersom jag tyckt att de varit för stora 😉

Det visade de sig också att jag köpt på mig några roliga sjöjungfruskelett för länge sedan. De är egentligen hängsmycken, men funkar utmärkt som Halloweendetalj i miniatyr tycker jag…

Och så kunde jag inte låta bli att fixa några utskrifter på temat också 😉

Förra året gjorde jag Tarotlekar som jag skrev ut, monterade och sålde, men i år blir DIY (Gör det själv) klippark istället!

Så här söta blir dom i alla fall när de är färdiga!

Finns i fyra färger – snart på ett Tradera nära dej 😉

Så, nu har jag gjort det igen?! Fixat en massa saker som jag säljer istället för att göra saker till mig själv…men jag sparar ju alltid några godbitar såklart! Synd bara att mina egna projekt går så långsamt… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *