Hej hallå! Det var tyvärr ganska länge sedan jag skrev någonting här och det beror på en massa saker, men framför allt på att sidan tappade en massa bilder när jag uppgraderade den för någon månad sedan 🙁 Och då blev jag så trött på allting att jag funderade på att lägga ner bloggandet helt, men nu tänker jag att det får bli lite lagom – och så får jag fixa de borttappade bilderna så småningom 😉

Alltså har jag nu istället byggt färdigt det laserutskrivna köket!

Ledlampor under alla överskåp kan bli snyggt tror jag 😉

Och självklart ugnsbelysning också!

Att limma ihop allting var lite marigt, men det gick till slut 🙂

Sen “kaklade” jag innan alla skåp kom på plats med alla sladdar utdragna på baksidan…

Så snyggt! Om jag får säga det själv?

Också från baksidan…

Jag är bara så nöjd att vårt egendesignade kök blev så bra. Ja, till och med bättre än förväntat!

Här har jag använt några kartongbitar som stöd medan limmet torkar…

Så nu är hela köket klart, förutom att elen ska dras på baksidan såklart 🙂

Om du nu är sugen på att bygga ett liknande kök så har jag planer på att stå på Miniatyrmässan i höst 😉 Vill du inte vänta så länge så får du gärna kontakta mig här, så kan vi tjuvstarta försäljningen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *