Idag har jag stygnsatt en tigerfäll 🙂

För er som inte vet någonting om broderimaskiner kan jag berätta att det är en ganska omständig process att få maskinen att brodera det man vill. Så först letar jag på nätet efter några bra bilder på det jag vill brodera . Antingen bild-googlar jag, eller så går jag in på Pinterest för att hitta vad jag söker. Sen gör jag en egen bild – antingen på datorn eller på papper – som jag sen importerar till stygnsättningsprogrammet. Om bilden är enkel så kan man få programmet att göra en grundstygnsättning, men oftast inte. Så i det här fallet så måste jag lägga alla färgerna manuellt stygn för stygn så det tar lite tid…men sen är det bara att ladda maskinen och hoppas på det bästa 😉

Så här ser det ut när första färgen växer fram. Hela broderiet tar ungefär 55 minuter att brodera ut…

Jag byter färg tre gånger eftersom tigern är i fyra färger.

Här är den nästan klar… bara svart kvar 😉

Nu är den utklippt och klar!

Eftersom det idag är förbjudet att handla med tigerskinn körde jag hela broderiet på svart bomullstyg. Då blir fällen lite murrigare och ser mer antik ut 😉

Vill du ha en egen tiger? Lämna en kommentar här nedanför så går det kanske att ordna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *