Dax att fixa fasaden på Gröna Huset. Nu när jag börjar om med mina hus tänker jag att det inte måste vara så perfekt och nytt allting. Därför har jag bestämnt mig för att göra fasaden lite sliten från början, sådär som riktiga hus faktiskt kan se ut. Tanken är att huset ska ge en känsla av ett äldre hus i någon stad nere i Europa.

Huset hade en ljusgrön vävtapet som fasad, men jag ville helst ha en murrigare färg.

Efter lite letande hittade jag till slut rätt färg och struktur på en enfärgad tapet ifrån Rusta. Den har också en fin yta som påminner om puts.

Sen skrev jag ut stenmur i gråskala på lite blankare papper som jag använder till att göra skadade partier med. För att få det rätta uttrycket rev jag tapeterna och jobbade med både enfärgat och stenigt samtidigt.

Här använder jag rikligt med vanligt tapet-klister, eftersom väggarna är gamla och torra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *