Det Stora Huset byggdes och snickades ihop av min snälla make Peter 1991, allt efter mina idéer och ritningar! Det blev nästan klart efter nåt år, men sen kom barn och liv emellan…

Jag har alltid älskat minatyrer av alla de slag, så jag har fortsatt att samla saker till skåpet, men liksom aldrig riktigt haft tid att fixa färdigt huset till nu. Det som saknas är framför allt framsida/dörrar och vettiga trappor i trapphuset. Sen känns det det som att valda delar behöver renoveras en smula också!

I coronavirusets tid känns det ju hur som helst som en fantastisk hobby att ta upp igen. Dessutom tänkte jag dokumentera allt jag gör här och hoppas att någon kan tycka det blir lika spännande som jag att se om och hur jag lyckas landa mina gamla UFOn (Un Finished Objects) till dockhus 🙂

​Så här ser Stora Huset ut idag, där det står dammigt och bortglömt (men inte gömt) i min ateljé:

Men det ska snart bli ändring på denna dammråttornas boning kan jag lova 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *