Miniatyr Mönster

Idag har jag roat mig med att tillverka pyttesmå mönsterkuvert 🙂 Tanken är att i bottenvåningen på Vita Villan ska det ligga en liten tyg och sybehörsaffär, och då måste det såklart finnas mönster där också. Alltså började jag med att leta reda på mönster på nätet. Pinterest har som vanligt allt, sen är det “bara” att med datorns hjälp skriva ut de små mönsterkuverten…klippa och klistra!

För att lättare kunna vika “ritar” jag med ett nagelverktyg. Den har en liten kula i varje ända, så att det blir liksom “spår” att vika efter 😉

I varje mönsterkuvert lägger jag in en liten vikt silkespappersbit, som ska föreställa mönstret, innan jag limmar ihop.

Det blev många mönster, så klämmor kan man aldrig ha för många av tydligen 😉

40-tal

20-tal

50-tal

Mer 40-tal

30-tal?

60-tal

70-tal

Mer 50-tal

Så roligt att göra! Nu måste jag bara fundera ut en hylla av något slag att exponera dem i…och bestämma mig för vilken tidsera som passar bäst 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *