Källarvåning del 1

Nu när jag hittat ett blått hus på Loppis inser jag att jag faktiskt har en källarvåning i samma färg i mina gömmor. Det var egentligen ett köp ifrån England som gick fel. Jag beställde någonting litet men dom skickade fel och jag fick en stentung undervåning istället. När jag sen ringer och undrar om de vill inte ha tillbaka den så säger de att eftersom det kostar för mycket i frakt så jag får behålla den. Sen blir den stående, men nu tänker jag att den nästan har samma mått som det nyss inköpta loppisfyndet.

Som tur är ligger det en tjock intruktionsbok i paketet 🙂

Det är förvånansvärt många delar att hålla ordning på faktiskt…

…och så måste det ju bli rakt och rätvinkligt också…

…men till slut börjar det i alla fall likna nåt 🙂

Bara dörrar, fönster och trappor kvar nu…

…men det får bli efter semestern 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *