Takvåningen del 2

Nu är det bara ett rum kvar att fixa färdigt i huset! Takvåningens tapet, som jag tidigare redan berättat om,har jag gjort på datorn av en blomma från en antik vikskärm jag hittat på Pinterest.

Just nu är det egentligen bara trapphålet som behöver göras klart. Jag vill ju inte att någon stackars dockskåpsdocka ramlar ner och slår sig fördärvad, för att jag varit för lat för göra ett ordentligt räcke.

Efter att ha klurat en stund bestämmer jag mig för att det nog blir mysigast med en liten skiljevägg också. Jag har ingen riktigt färdig plan för om det ska bli sovrum här eller bara ett gästrum så jag improviserar lite…

Jag skär till en vägg med räcke i skyltkartong, som jag sen tapetserar efter konstens alla regler…jag måste ju mönsterpassa den till den tapet som redan sitter på bakväggen.

Limmar sedan fast hela härligheten! Först med kontaktlim mot golvet, och sen med tapetklister mot bakväggen. Ganska nöjd nu i alla fall 🙂

Så här ser det ut från andra hållet…

…ser ganska mysigt ut redan tänker jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *