Badrummet del 1

Jag hittade ett lite ovanligare badrum i brunt som jag förälskade mig i. Jag har alltid haft en förkärlek för saker som är lite udda och eftersom Gröna Huset är tänkt som ett ungkarlshus så tänkte jag att brunt kändes maskulint och bra 🙂

Till de bruna valde jag ett väggkakel i brunt och grönt!

Kakelsättningen gjorde jag på mallar av vanligt skrivarpapper. Innan jag klistrade upp dem i huset

Till golv valde jag en grön klinker, också den hämtad från Pinterest.

Sen limmade jag upp utskrifterna på några kartongbitar…

…innan jag började “måla” alla plattorna med Dimentional Magic från Royal Coat,

Detta gör att plattorna ser glaserade ut, och man behöver inte klippa isär varje platta för det ska se ut som “fog” emellan.

Sen provmöblerade jag och insåg att det skulle vara fint med ett brunnslock under badkaret, så jag tog en bild från en annons på nätet som jag fixade med tills den blev platt och funkade att skriva ut

Så här ser golvet och golvlisterna ut där de ligger för att torka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *