Lilla toaletten

Under trappen i Stora Salongen ligger det en liten toalett som synes är i stort behov av ett ansiktslyft 🙂

Golvet är av kartong med fina hemgjorda rutor som ett kakelgolv – så det låter jag vara kvar…men väggfärgen? Hjälp!!!

Jag tänker att jag vill ha en tapet som sticker ut och syns, så jag väljer en med fula fiskar som jag hittar bland tapeter på nätet. 🙂

Det behövs ju inte så mycket tapet, och jag tänker bara tapetsera den vägg som syns, men jag klurar länge på hur jag ska få dit den. Till slut klipper jag till tapeten och ser till att den täcker så mycket det går av innerväggen, men utan att den blir för stor för att få fast. Som omväxling använder jag sen limstift , så att jag inte ska kladda ner för mycket.

Nu är en toalettstol och ett handfat på plats…i alla fall tillfälligt (jag har inte limmat fast dom ännu alltså) Tyvärr ser dörren hemsk ut på insidan, men det får jag fixa lite senare, Tänker att jag vill ha en handduk hängande där. Och så måste det ju finnas toappaper och lite lektyr kanske 😉

Och så pillade jag in en lampa också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *