Nu undrar ni säkert vad jag gjort hela sommaren..?

Det är ju så att jag köpte fönster och dörrar till hela det stora huset redan i början på 90-talet, men tyvärr så har nu akrylglasen i alla dessa fönster gulnat och med tiden blivit tämligen fula, så jag har roat mig med att byta ut alla plastglas i dessa fönster. Detta innebär att jag har blivit tvungen att knäcka alla karmar för att sedan limma ihop dem igen. Som tur är skulle jag ju ändå måla dem, så då blev åtminstone detta i alla fall lättare ;- Passade på att måla alla innerdörrar i vitt också när jag ändå var igång!

De fönster i huset som redan sitter (utåt sidorna) låter jag sitta…det finns ju gränser för hur mycket jobb man kan lägga ner tänker jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *